Dubbele plisse & Duette® 

Duette® gordijnen zijn de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Duette® gordijnen
Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in de speciale Top down/Bottom up variant. Hierbij kun je de gordijnen zowel aan de bovenzijde als onderzijde openen. Je kunt de raambekleding dus in het midden van je raam vastzetten. Deze bediening zorgt ervoor dat je het lichtinval naar wens kan bepalen op elk moment van de dag.  Ook is er keus in transparante/semi transparant of verduisterende stoffen.

Duette® gordijnen  hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waarin de lucht wordt vastgehouden.

Hierdoor functioneren Duette® gordijnen niet alleen als zonwering, maar helpt het  ook om te besparen op je energierekening. In de zomer houdt het de warmte van buitenaf tegen en in de winter laat het de warmte zo min mogelijk ontsnappen.  

Hunter Douglas Wholesale 2007
Scroll naar boven